Новини

ВИКОНАВЧИЙ ОРГАН КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
(КИЇВСЬКА МІСЬКА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ)

від 05.09.2014 р. N 985

Київ

Відповідно до статті 31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 26 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» (Закон N 3038-VI), статті 261 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», статей 6, 23, 26 Закону України «Про дорожній рух», статей 18, 19, 21 Закону України «Про автомобільні дороги», розпорядження Київської міської державної адміністрації від 04 липня 2006 року N 999 «Про виконання робіт на автомагістралях та шляхово-транспортних спорудах міста», з метою підвищення надійності системи електропостачання в місті Києві, враховуючи звернення СТРУКТУРНОГО ВІДОКРЕМЛЕНОГО ПІДРОЗДІЛУ «КИЇВСЬКІ ЕЛЕКТРИЧНІ МЕРЕЖІ» ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «КИЇВЕНЕРГО» від 07 лютого 2014 року N 030/52-1460, в межах функцій органу місцевого самоврядування:

1. ПУБЛІЧНОМУ АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ «КИЇВЕНЕРГО» (далі — ПАТ «КИЇВЕНЕРГО») здійснити за власні кошти відповідно до розробленої та затвердженої в установленому порядку проектно-кошторисної документації з 10 вересня 2014 року до 12 грудня 2014 року виконання робіт з реконструкції кабельних мереж напругою 10 кВ з частковим розриттям тротуарів на вулицях Генерала Наумова, Підлісній, Академіка Булаховського, Синьоозерній, проспекті Академіка Палладіна та проїзних частин вулиць Генерала Наумова, Підлісної, Академіка Булаховського, Жовтневої, Бучанської, Раїси Букіної, Робітничої, Синьоозерної, проспекту Академіка Палладіна з частковим обмеженням руху транспорту.

Перехід проїзних частин вулиць Генерала Наумова, Підлісної, Академіка Булаховського, Жовтневої, Бучанської, Раїси Букіної, Робітничої, Синьоозерної, проспекту Академіка Палладіна здійснити закритим способом — методом горизонтального буріння.

2. ПАТ «КИЇВЕНЕРГО»:

2.1. Забезпечити дотримання вимог чинного законодавства щодо порядку виконання будівельних робіт.

2.2. Розробити та погодити в управлінні ДАІ ГУ МВС України в м. Києві схему тимчасової організації дорожнього руху.

2.3. Під час виконання будівельних робіт необхідно забезпечити вільний і безпечний прохід пішоходів та проїзд автотранспорту до прилеглих будинків і установ, встановивши відповідну огорожу, а також у разі необхідності пішохідні містки шириною не менше 1,5 м.

2.4. Отримати дозвіл на виконання будівельних робіт чи зареєстровану декларацію про початок виконання будівельних робіт.

2.5. Роботи виконувати згідно з Правилами благоустрою міста Києва, затвердженими рішенням Київської міської ради від 25 грудня 2008 року N 1051/1051.

2.6. Після завершення робіт відновити покриття проїзних частин (заїзди в двори) за типом існуючого, покриття тротуарів на повну ширину відновити фігурними елементами мощення та передати їх за актом комунальному підприємству «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Святошинського району» м. Києва.

3. Відповідальність за своєчасне та безаварійне виконання робіт покласти на керівника Департаменту капітального будівництва СТРУКТУРНОГО ВІДОКРЕМЛЕНОГО ПІДРОЗДІЛУ «КИЇВСЬКІ ЕЛЕКТРИЧНІ МЕРЕЖІ» ПАТ «КИЇВЕНЕРГО» Леськіва П. Д.

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступників голови Київської міської державної адміністрації згідно з розподілом обов'язків.

Голова

В. Кличко




До списку новинВпередНазад