Новини

Відповідно до планів роботи Держгірпромнагляду України та територіального управління Держгірпромнагляду у Вінницькій області впродовж червня 2014 року буде перевірено дотримання вимог нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки на 95 підприємствах, на 8 з яких буде проведено всебічні перевірки.

Також у червні розпочинається перевірка готовності цукрових заводів до роботи під час нового сезону цукроваріння. Перевірятиметься ТОВ Юзефо-Миколаївська АПК с. Михайлин Козятинського айону та ТОВ «Хмільницьке» ВП «Жданівський цукровий завод» с. Жданівка Хмільницького району, ТОВ «Іллінецький цукровий завод».

Особлива увага приділятиметься безпечній праці при розробці надр: Товариство з обмеженою відповідальністю Південь м. Ямпіль, Товариство з обмеженою відповідальністю Ямпільський цегельний завод» с. Клембівка, Українсько-грузинське ТОВ «Чарте» м. Козятин, Товариство з обмеженою відповідальністю «Поділля-Залізобетон» м. Вінниця, ТОВ «Бут — Т» с. Кожухів, СПД «Корнійчук Василь Олександрович» м. Вінниця, Публічне акціонерне товариство «Сабарівський кар'єр» м. Вінниця, ТОВ «Крутнівський кар'єр» Хмільницький район, с. Крутнів, Сільськогосподарський виробничий кооператив «Котовський» Гайсинський район с. Гунча.

Превірятиметься стан охорони праці на зернозберігаючих підприємствах, у дитячих таборах відпочинку, на об'єктах котлонагляду та будівельних майданчиках, сільгосппідприємствах.

Під перевірки підпадають систем газопостачання навчальних закладів: Гніванський професійний ліцей м. Гнівань.

Більш детальну інформацію по перевірках підприємств у квітні можна дізнатись на сайті теруправління http://vintu.org.ua/ у розділі: Графіки обстежень.

Прес-служба теруправління Держгірпромнагляду

у Вінницькій області




До списку новинВпередНазад