Новини
У вересні 2016 року фахівцями Головного управління Держпраці в Одеській області було проведено семінар-наради на ТОВ шахта «Горячівка» та МПП «Гірник». У семінарах-нарадах брали участь керівництво обох підприємств, керівники підрозділів, працівники.
Представник Головного управління під час свого виступу звернув увагу присутніх на необхідність дотримання вимог законодавства з охорони праці та промислової безпеки на даних підприємствах, керуючись вимогами «Єдиних правил безпеки при розробці рудних, нерудних та розсипних родовищ підземним способом».
Спеціаліст Головного управління ще раз нагадав учасникам семінару про вимоги Правил безпечної експлуатації електроустановок споживачів (ПБЕЕС р.4 п.4-1-4.5), Правил охорони праці на автомобільному транспорті (НПАОП 45. 2-1.12-01) та ін. Він підкреслив, що знання вимог законодавства з охорони праці дає можливість уникнути нещасних випадків та аварій на виробництві.
Під час семінару-наради приділялася увага безпечній експлуатації даними суб'єктами господарювання технологічного, автомобільного та залізничного транспорту, про що доповідали головний інженер ТОВ шахта «Горячівка» С. Радзимірський та начальник шахти «Горячівка» О. Заблоцький.
Під час роботи семінару-наради були розглянуті питання порядку проведення навчання з питань охорони праці, якості проведення інструктажів на робочому місці з питань охорони праці та ін.
Представник Головного управління відповів на задані питання.

Прес-служба Головного управління



До списку новинВпередНазад