Новини
У зв'зку з резонансною подією 10 серпня 2016 року у шахті ліфта, який розташований у торгово-виставочному комплексі «Малиновський» по вул… Маршала Бабаджаняна, 25 і експлуатується ТОВ «Бізнеc Рентал», фахівцями Головного управління Держпраці в Одеській області була проведена позапланова перевірка дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці, промислової безпеки під час експлуатації ліфтів, які належать ТОВ «Бізнеc Рентал».
Під час перевірки було виявлено численні порушення вимог чинного законодавства. Зокрема: керівництвом ТОВ «Бізнес Рентал» не отримано дозвіл спеціально уповноваженого центрального органу виконавчої влади з промислової безпеки та охороні праці на експлуатацію ліфтів, які підприємство експлуатує; у зв'язку зі зміною власника ліфти не перереєстровано у територіальному органі з промислової безпеки та охорони праці -Головному управлінні Держпраці в Одеській області.
За результатами перевірки управлінням направлено позов до Адміністративного Суду: зобов'язати ТОВ «Бізнес Рентал» повністю зупинити роботи з експлуатації ліфтів. Також було направлено листа до Головного управління Національної поліції в Одеській області з викладенням ситуації.


Прес-служба Головного управління



До списку новинВпередНазад