Новини

Вибух стався у Кролевецькому районі на випробувальній станції державного науково-дослідного інституту хімічних продуктів. У результаті трагедії троє осіб загинуло, двоє були травмовані. Управлінням Держпраці у Сумській області створено спеціальну комісію, яка з'ясує обставини нещасного випадку, та виявить осіб, дії або бездіяльність яких призвели до трагедії.

Працівник комунального підприємства «Буринь-теплосервіс» загинув під земельним завалом у траншеї для водопроводу. Управлінням Держпраці у Сумській області створено спеціальну комісію, яка з'ясує причини даної трагедії, а також встановить осіб, дії або бездіяльність яких призвели до загибелі людини.

У сільськогосподарському товаристві з обмеженою відповідальністю ім. Шевченка стався зсув силосу під час його навантаження на гужовий транспорт. У результаті нещасного випадку загинув тваринник підприємства. Обставини трагедії з'ясує спеціальна комісія Управління Держпраці у Сумській області.

У ТРЦ «Мануфактура» двоє охоронців були побиті групою невідомих осіб. Наразі чоловіки перебувають на лікуванні. Спеціальна комісія Управління Держпраці в ході розслідування з'ясує обставини нещасного випадку та встановить осіб, дії або бездіяльність яких призвели до травмування працівників.

На відкритому ремонтному майданчику машино-тракторного парку ПрАТ «САД» під час виконання електрозварювальних робіт металевого диску колеса вантажного автомобіля стався нещасний випадок. У результаті трагедії постраждало двоє працівників підприємства, водій та електрогазозварник. На жаль, життя останнього врятувати не вдалося. Управлінням Держпраці у Сумській області створено спеціальну комісію, яка з'ясує обставини нещасного випадку, та виявить осіб, дії або бездіяльність яких призвели до трагедії.




До списку новинВпередНазад