Новини
З початку року з метою усунення встановлених порушень Управлінням Держпраці у Хмельницькій області внесено 164 приписи, складено і предано до суду 123 протоколи про адмінпорушення, 4 матеріали перевірок передано до органів Національної поліції за ознаками злочинів, передбачених ст. 172, 175 КК України.

Крім того, починаючи з 12 березня поточного року Управлінням Держпраці у Хмельницькій області розпочато накладення фінансових штрафів відповідно ст. 265 Кодексу законів про працю України, за порушення трудового законодавства, в т. ч. за неоформлення у встановленому порядку трудових відносин.

Всього за період з 12 березня по 30 червня 2016 року за порушення законодавства про працю накладено фінансові санкції на 77 суб'єктів господарювання-порушників трудового законодавства.

З початку 2016 року за результатами переданих Управлінням матеріалів судами винесено 98 рішень по справах про адміністратвине правопорушення ст. 41 КУпАП, в т. ч. — 58 з накладенням штрафних санкцій.

Крім того, інспекторами внесено 95 подань роботодавцям про притягнення винних осіб до дисциплінарної відповідальності. Загальне охоплення реагуванням щодо притягнення первірених роботодавців до адміністративно — кримінальної та дисциплінарної відповідальності за встановлені порушення складає 222 заходи, або 154 % відносно усіх роботодавців, де встановлені порушення.

За невиконання вимог приписів посадовими особами Управління винесено 29 постанов про накладення штрафів за ст. 188-6 КУпАП.



До списку новинВпередНазад