Новини
Про дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки під час оздоровлення дітей говорили під час семінару на базі Маківського санаторію «Україна» ( Дунаєвецький р-н.).

Зокрема, під час семінару, за участю вихователів та працівників табору роз'яснено основні вимоги безпеки та охорони праці в умов перебування дітей в таборах. Роз'яснено Порядок проведення розслідування та ведення обліку нещасних випадків, професійних захворювань і аварій на виробництві. Поставлено акцент на необхідності постійного контролю якості харчових продуктів, що постачаються в оздоровчі табори.

Під час семінару проаналізовано стан виробничого травматизму в Україні, Хмельницькій області та Дунаєвецькому районі. Зроблено акцент на випадках травмування в оздоровчих закладах.



Також наголошено на необхідності посилити контроль за станом охорони праці та трудовою дисципліною. Забезпечити контроль за організацією та проведенням медичних оглядів працівників певних категорій. Провести щорічні навчання з питань охорони праці та безпечного ведення робіт з підвищеною небезпекою для посадових осіб та працівників. Впровадити комплексні заходи щодо досягнення встановлених нормативних вимог з питань охорони праці. Забезпечити відповідно до норм видачу спецодягу, засобів індивідуального захисту, мийних та знешкоджуючих засобів для працівників.

Також надано методичну допомогу в оформленні документації. Проведено огляд електричного обладнання, яке експлуатується у таборі.



До списку новинВпередНазад