Новини
Сьогодні вся українська і світова спільнота відзначають День охорони праці.
З цієї нагоди я звертаюся до вас, шановні буковинці, зі словами вітання й побажаннями міцного здоров'я, безпечної праці у професійних галузях, в яких кожен із вас трудиться, й достатку у власному домі.
Не думаю, що ця дата є непомітною у календарі подій, шановні працівники буковинських підприємств, установ, організацій.
Адже безпечна й гідна праця — запорука життєвого успіху й професійного росту. Пам'ятаймо, що якість роботи кожного залежить, насамперед, від сумлінного й безпечного виконання своїх професійних обов'язків.
Напередодні відзначення Дня охорони праці Управління Держпраці у Чернівецькій області організувало чимало заходів, спрямованих на привернення уваги Буковинської громади до питань охорони праці та промислової безпеки на виробництві.
Сподіваюся, що організовані нами семінари, круглі столи, зустрічі в окремих трудових колективах краю не були даремними: і роботодавці, і працівники, з якими спілкувалися фахівці Управління, пам'ятатимуть про необхідність дотримання безпечних умов праці завжди.
Не можу не згадати окремо про зустрічі у студентських та учнівських колективах міста та області. Надзвичайно відрадно, що молоде покоління, котре у майбутньому здобуде освіту й прийде працювати на підприємства, в установи та організації, абсолютно свідомо розуміє всю важливість дотримання безпечних умов праці. Саме ці зустрічі підсилюють моє переконання.
Принагідно дякую всім, хто долучився до відзначення Тижня і Дня охорони праці в області — нашим соціальним партнерам, роботодавцям, трудовим колективам.
Миру і злагоди нам усім, процвітання — Україні!

З повагою — начальник Управління Держпраці у Чернівецькій області Іван Луцак




До списку новинВпередНазад