Новини
Фахівці Головного управління Держпраці в Одеській області взяли активну участь у семінарі-практикумі на тему «Реформування системи охорони праці в Україні» І етапу Національного туру-марафону «Безпека праці-2016», який нещодавно відбувся в Одесі.
Організатори семінару — редакція журналу «Охорона праці і пожежна безпека» спільно з Федерацією профспілок Одеської області. Захід офіційно підтримували Одеська міська державна адміністрація, Державна служба України з питань праці, Державна служба України з надзвичайних ситуацій, Федерація профспілок України, Фонд соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України.
Із вступним словом виступив Голова Федерації профспілок Одеської області В. Буратинський.
Під час семінару-практикуму виступили представники Головного управління Держпраці в Одеській області. Головний державний інспектор управління Т. Скрипниченко ознайомила присутніх із проблемою безпечної експлуатації газобалонного обладнання в закладах громадського харчування; начальник відділу розслідувань, аналізу та обліку аварій і виробничого травматизму С. Міненков розповів про Порядок розслідування нещасних випадків на виробництві.
Під час семінару-практикуму було розглянуто актуальні питання атестації робочих місць та умов праці, обов'язкових видів страхування та медичного страхування на підприємстві, основних завдань Фонду соціального страхування від нещасних випадків та професійних захворювань, інноваційних рішень в засобах індивідуального захисту працівників та ін.
Учасники семінару-практикуму відповіли на задані питання.

Прес-служба Головного управління.



До списку новинВпередНазад