Новини
Пішов з життя ветеран Держгірпромнагляду, один із кращих фахівців колишнього територіального управління Держгірпромнагляду в Одеській області, а нині Головного управління Держпраці в Одеській області Віктор Іванович Легенченко.
Віктор Іванович працював у системі Держгірпромнагляду з 1977 року. Пройшов шлях від дільничного інспектора нафтогазопереробної промисловості Одеської газотехнічної інспекції Управління Одеського округу Держгіртехнагляду до начальника Одеської державної інспекції охорони праці ( з хімнагляду) у виробництвах підвищеної небезпеки теруправління Держгірпромнагляду в Одеській області.
Спеціаліст з багаторічним досвідом роботи, професіонал у проблемах охорони праці В. І. Легенченко успішно виконував свої посадові обов'язки в забезпеченні реалізації державної політики у сфері охорони праці та промислової безпеки на піднаглядних підприємствах хімічного, нафтохімічного, газотехнічного комплексу та котлонагляду в Одеській області та м. Одесі. Завдяки наполегливій праці В. І. Легенченка з профілактики нещасних випадків та аварій було збережене не одне життя та здоров'я працівників міста і області.
За досягнуті успіхи в наглядово-профілактичній роботі із забезпечення безпечних умов праці та виявлену при цьому ініціативу Віктора Івановича було нагороджено нагрудним знаком «Кращий інспектор Держгіртехнагляду СРСР», відзнакою Держнаглядохоронпраці України «За доблесну службу», нагрудним знаком Держгірпромнагляду «За доблесну службу» 2 ступеня.
Віктор Іванович був досвідченим фахівцем, хорошою людиною, відданим другом, добрим сім'янином.
Ім'я Віктора Івановича назавжди залишиться в наших серцях.
Колектив Головного управління Держпраці в Одеській області висловлює глибоке співчуття сім'ї та близьким покійного.

Колектив Головного управління
Держпраці в Одеській області



До списку новинВпередНазад