Новини
Фахівцями відділу з питань гігієни праці Управління Держпраці у Хмельницькій області працівникам Хмельницького дошкільного навчального закладу №11 «Золота рибка» роз'яснено вимоги законодавства стосовно обов'язковості проходження медичних оглядів та додержання нормативно-правових актів з питань гігієни праці.

У ході зустрічі акцентовано увагу на обов'язковості проходження медичних оглядів працівниками закладу. Зазначено, що метою будь-якого медичного огляду є визначення стану здоров'я працівника, зокрема, можливості виконання ним певних трудових обов'язків, своєчасного виявлення гострих чи хронічних професійних захворювань, встановлення у разі необхідності медичних протипоказань щодо здійснення окремих видів робіт, а також попередження виникненню та розповсюдженню інфекційних хвороб.

Працівникам закладу роз'яснено вимоги державних санітарних норм та правил «Гігієнічна класифікація праці за показниками шкідливості та небезпечності факторів виробничого середовища та напруженості трудового процесу №248 від 08.04.2014 року».

За результатами семінару прийнято рішення забезпечити дотримання працівниками підприємства вимог законодавчих та нормативно-правових актів з питань гігієни праці. Керівництву закладу організовувати проведення медичних оглядів працівників згідно вимог наказу Міністерства охорони здоров'я №246 від 21.07.2007р.



До списку новинВпередНазад