Новини
Із 8 червня по 1 липня 2012 року на виконання рекомендацій Держгірпромнагляду України щодо сприяння проведенню в Україні «ЄВРО-2012», територіальне управління у Черкаській області має запровадити особливий режим державного нагляду на об'єктах енергетики, захисних спорудах, АЗС, АГЗП, АГНКС, місцях масового перебування та відпочинку людей, особливо в містах, які можуть бути включені до туристичних маршрутів (м. Канів, м. Умань, м. Чигирин).

«На цей час ми скасовуємо всі відпустки наших державних інспекторів, аби унеможливити будь-які надзвичайні ситуації в області, — зазначив начальник теруправління Держгірпромнагляду у Черкаській області Віктор Онишко. — Також сподіваємося на розуміння керівників підконтрольних підприємств, щоб вони в свою чергу на місяць відклали особливо небезпечні роботи».

Запровадження особливого режиму передбачає комплекс заходів посиленого державного нагляду за додержанням законодавчих та нормативно-правових актів з промислової безпеки та охорони праці — позапланові оперативні та цільові перевірки тощо. Критерієм визначення переліку підприємств необов'язково є високий рівень аварійності та травматизму, а й підвищений ступінь їх потенційної небезпеки.










До списку новинВпередНазад