Новини
28 травня відбудеться зустріч Голови Державної служби гірничого нагляду та промислової безпеки України Олександра Хохотви та Голови Комітету з державного контролю за надзвичайними ситуаціями і промисловою безпекою МНС Казахстану Серіка Ахметова, на якій буде обговорено співпрацю двох відомств у рамках співробітництва між Україною та Казахстаном з питань попередження і ліквідації надзвичайних ситуацій.

У програмі зустрічі — відвідування спеціалістами МНС Казахстану Центру підготовки гірничотехнічних інспекторів у Луганську, а також Центру навчання теоретичним і практичним знанням Уніфікованої телекомунікаційної системи диспетчерського контролю і автоматизованого управління гірничими машинами та технологічними комплексами (УТАС) у Донецьку. Попередньо Держгірпромнагляд уже надав колегам із Казахстану інформацію про застосування системи моніторингу безпеки на українських шахтах.

Міністерство з надзвичайних ситуацій Республіки Казахстан прагне поглибити співпрацю з МНС України у сфері попередження надзвичайних ситуацій та ліквідації їх наслідків, зокрема й щодо підготовки кадрів.

Про розвиток такого співробітництва йшлося на засіданні Спільної українсько-казахської комісії з питань попередження і ліквідації надзвичайних ситуацій за участю міністра надзвичайних ситуацій України Віктора Балоги, яка відбулася 13 березня 2012 року.






До списку новинВпередНазад