Новини
За ініціативою Державної служби гірничого нагляду та промислової безпеки України, з 9 по 12 жовтня 2012 року в Ялті відбудеться V Міжнародна науково-практична конференція «Промислова безпека та охорона праці — 2012. Проблеми і перспективи».

Урочисте відкриття Конференції відбудеться у вівторок 9 жовтня 2012 р. в 9:30 в «Кришталевому залі» готелю «Ялта-Інтурист».

До участі в конференції запрошені представники центральних органів виконавчої влади України, постійний Представник Президента України в АРК, учасники міжнародних організацій, представники наглядових органів країн СНД та Європи, наукових та експертно-технічних організацій.

Конференція буде присвячена:
— проблемам і перспективам державного нагляду, зокрема, пріоритетним напрямам діяльності Держгірпромнагляду України, особливостям розвитку ринкового нагляду, управлінню ризиками;

— основним складовим безпечного виробництва в гірничорудної, вугільної промисловості, нафтогазовому комплексі та на об'єктах підвищеної небезпеки соціально-культурної сфери, міжнародному досвіду діяльності державних органів влади;

— управлінню охороною праці та промисловою безпекою;

— новим напрямам експертно-технічної діяльності в умовах економічних реформ, наукової діяльності.

Акредитація представників ЗМІ проводиться до 12:00 5 жовтня 2012 року, за телефонами:
+38 (0652) 24-94-82;
+38 (050) 496-96-04.
Транспорт з Сімферополя надається.
















До списку новинВпередНазад