Новини


25 липня 2013 року відбулося засідання колегії Державної служби гірничого нагляду та промислової безпеки України «Про підсумки роботи Держгірпромнагляду у першому півріччі 2013 року та завдання про подальше вдосконалення наглядової діяльності у сфері промислової безпеки та охорони праці» на ПАТ «Київський картонно-паперовий комбінат», м. Обухів, у роботі якої взяли участь члени колегії Держгірпромнагляду, начальники територіальних управлінь Держгірпромнагляду, начальники державних інспекцій та експертно-технічних центрів, структурних підрозділів центрального апарату Служби, а також керівництво комбінату. Провів колегію Голова Держгірпромнагляду Олександр Хохотва.

З доповіддю про результати роботи за I півріччя виступив Перший заступник Голови Держгірпромнагляду Віктор Шайтан. Він наголосив на тому, що продовжується тенденція сталого зниження рівня виробничого травматизму на підприємствах країни. Зменшення кількості травмованих на виробництві у першому півріччі поточного року порівняно з аналогічним періодом минулого становить 16%, а загиблих — 22%. Під час доповіді проаналізовано результати роботи територіальних органів у всіх галузях економіки.

Загалом, роботу керівників територіальних управлінь із забезпечення належного стану промислової безпеки та охорони праці визнано задовільною. Результатом роботи колегії стало прийняття рішень, спрямованих на усунення проблем у галузі охорони праці.

Під час колегії було підписано Угоду про співпрацю між Головою Державної служби гірничого нагляду та промислової безпеки та першим заступником голови Київської обласної державної адміністрації. Документ про співпрацю передбачає досягнення найголовнішої мети — змінити ставлення до свого життя та здоров'я кожного працівника шляхом виховання культури охорони праці. А цього можна досягти популяризацією безпечних та здорових умов праці.

Метою співпраці є організація безпечного виробництва, за що повною мірою повинен відповідати кожен, хто до цього причетний, а саме: роботодавець — керівник — інженерно-технічний робітник — працівник.

Інформаційний центр Держгірпромнагляду України





До списку новинВпередНазад