Новини

На базі ДП «Головний навчально-методичний центр» з 11 листопада цього року в рамках надання інформаційно-консультаційних послуг для державних службовців Держгірпромнагляду України та його територіальних органів розпочато цикл семінарів на тему: «Удосконалення методології державного нагляду за безпечним веденням робіт підвищеної небезпеки».
Програми розроблені для заступників начальників територіальних управлінь, начальників та заступників начальників державних інспекцій охорони праці, керівників та фахівців відділів територіальних органів Держгірпромнагляду України, а також вперше прийнятих на державну службу.
У зазначених заходах візьмуть участь представники Держгірпромнагляду України, Національної академії державного управління при Президентові України, а також фахівці державних установ та науково-дослідних інститутів України.
Особливу увагу буде приділено питанням державного управління та державної служби, їх правовому забезпеченню, а також запобіганню та протидії корупції. Заплановано ретельно розглянути соціальні та психологічні аспекти державного управління, організацію діяльності державного службовця.
Під час навчання буде розглянуто зміни у законодавчій і нормативно-правовій базі з питань охорони праці, акцентовано увагу на особливостях здійснення державного нагляду за об'єктами, машинами, механізмами, устаткуванням підвищеної небезпеки. Також буде розглянуто порядок накладання адміністративних штрафів та складання протоколів, постанов про адміністративні порушення, обговорено шляхи удосконалення системи державного нагляду з питань охорони праці.
У рамках програми буде розглянуто правові та організаційні засади державного ринкового нагляду, основні вимоги технічних регламентів, які входять до сфери відповідальності Держгірпромнагляду України.
За попередніми даними, у зазначених заходах беруть участь понад 90 державних службовців системи Держгірпромнагляду України.


Інформаційний центр Держгірпромнагляду України





До списку новинВпередНазад