Новини

Спеціальна комісія теруправління завершила розслідування нещасного випадку зі смертельним наслідком, що стався 17 лютого на нижньому складі «Степок» ДП «Коростишівське лісове господарство» Андрушівського району.

Нагадуємо, що нещасний випадок зі смертельним наслідком стався з помічником верстатника під час перебування на території підприємства після закінчення робочого дня.

Розглянувши матеріали спеціального розслідування нещасного випадку, пояснення свідків та осіб, причетних до нього, комісія дійшла висновку, що даний нещасний випадок пов'язаний з виробництвом і береться на облік. Основними причинами нещасного випадку є організаційні моменти виконання робіт: порушення технологічного процесу та невиконання вимог інструкцій з охорони праці під час виконання вантажно-розвантажувальних робіт; невиконання посадових обов'язків; порушення трудової та виробничої дисципліни.

Під час спеціального розслідування нещасного випадку посадовими особами теруправління Держгірпромнагляду у Житомирській області проведено позапланову перевірку суб'єкта господарювання, де стався нещасний випадок. Спеціальною комісією запропоновано низку заходів щодо запобігання подібним випадкам в подальшому.

До адміністративної відповідальності притягнуто чотири посадові особи підприємства.

Прес-служба теруправління




До списку новинВпередНазад