Новини

Державною службою гірничого нагляду та промислової безпеки України, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 19 вересня 2007 року № 1152 «Про проведення щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» та згідно з Методичними рекомендаціями щодо проведення щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець», затвердженими наказом Національного агентства України з питань державної служби від 15 лютого 2012 року № 29, оголошується проведення першого туру щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець». Метою проведення Конкурсу є зростання професіоналізму, відкритості, інституційної спроможності державної служби, підвищення її авторитету шляхом узагальнення досвіду роботи кращих державних службовців. Конкурс проводиться серед державних службовців, що належать до ІІ-VII категорії посад державних службовців, відповідно до їх організаційно-правового статусу у номінаціях:

«КРАЩИЙ КЕРІВНИК» (беруть участь керівники структурних підрозділів, які мають загальний стаж державної служби не менш як 5 років, з них на керівних посадах не менш як 2 роки);

«КРАЩИЙ СПЕЦІАЛІСТ» (беруть участь спеціалісти, які мають загальний стаж державної служби не менш як 2 роки).

У Конкурсі можуть брати участь державні службовці, які не мають дисциплінарних стягнень. Для участі у першому турі Конкурсу державні службовці подають до Оргкомітету до 30 березня 2014 року: — заяву про участь у Конкурсі; — копію особової справи державного службовця за формою П-2ДС; — подання керівника структурного підрозділу; — інші матеріали (публікації в пресі, листи громадян, колективів з оцінкою діяльності претендента тощо). За інформацією щодо участі у І турі Конкурсу необхідно звертатися до Оргкомітету (відділ персоналу, контактний тел. 289-03-32, каб. 1412).

Конкурс буде проведений у березні-квітні 2014 року.




До списку новинВпередНазад