Новини

<span style=«color: black; font-size: small; line-height: 115%» lang=«UK» xml:lang=«UK»>Майже дванадцять годин довелося прожити у напрузі жителям багатоповерхівки, що на вул. Закарпатській в Ужгороді, через самовільне втручання сторонніх осіб у роботу внутрішньо-будинкового газопроводу.

…Свого апогею ця історія сягнула близько 22-ої години, коли в аварійно-диспетчерську службу ПАТ «Закарпатгаз» надійшло повідомлення про відсутність блакитного палива в одній з квартир п'ятиповерхового будинку на вул. Закарпатській обласного центру. На місці було встановлено, що якимось чином внутрішньо-будинковий газопровід заповнила …вода. Для усунення причин аварійної ситуації працівники аварійної бригади прийняли рішення відключити від газопостачання цілий стояк, тобто п'ять квартир; відновлювальні роботи проводилися до обіду наступного дня. Як повідомила власниця помешкання, до НП призвели дії двох слюсарів комунального підприємства виробничого управління водопровідно-каналізаційного господарства м. Ужгород. Горе-майстри допустили заповнення водою системи газопостачання під час несанкціонованого встановлення газової колонки...

Як бачимо, правильних уроків з аналогічної історії, що сталася у квітні минулого року на проспекті Свободи того ж таки обласного центру, ужгородські «умільці» не зробили. Сподіваємося, неприпустимість будь-якого втручання сторонніх осіб у системи газопостачання, які є об'єктами підвищеного ступеня ризику, зможе «дійти» з іншого боку: позаяк у діях винуватців НП вбачаються ознаки злочину, у правоохоронні органи направлена заява про вчинене кримінальне правопорушення. Про це територіальне управління Держгірпромнагляду у Закарпатській області поінформував голова правління ПАТ «Закарпатгаз» В.Шатило.




До списку новинВпередНазад