Новини
За півтора роки роботи центру клієнтського сервісу компанії «Єдине вікно» його послугами вже скористалися майже 25 тисяч подолян. З них тисяча споживачів підключилися до газу, замовивши послугу приєднання до газових мереж, інші — отримали якісні та мобільні послуги по оформленню проектної документації та технічних умов, перемонтажу газових приладів та газопроводів, заміні-повірці лічильників, реконструкції внутрішніх та зовнішніх мереж газопостачання та ін. Крім того, на телефон call-центру за професійною консультацією звернулося біля 3 тис. споживачів природного газу Хмельницької області з різноманітних питань діяльності компанії.

У травні 2013 року почав діяти спрощений порядок приєднання до Єдиної газотранспортної системи України, впроваджені нові послуги стандартного і нестандартного приєднання до газових мереж. Для надання послуг з'явилися нові підрозділи, які обслуговують клієнтів у зручному форматі "Єдиного вікна». Такі сервісні служби функціонують як у м. Хмельницькому, так і у всіх 18 районних філіях компанії.

«Робота «Єдиних вікон» — це дійсно довгоочікуваний крок назустріч нашому споживачеві. Адже майбутнім користувачам природним газом не потрібно вистоювати в чергах, бігати по багатьох інстанціях, збирати документи. Всі питання, пов'язані з новою газифікацією, вирішуються в найкоротші терміни нашими фахівцями,"- наголошує голова правління компанії Михайло Юрченко. — Крім того, тим споживачам, які вже користуються газом, для оформлення замовлення потрібно прийти конкретно в «Єдине вікно» або просто замовити послугу за телефонами центру обслуговування клієнтів. В максимально короткі терміни наші спеціалісти якісно виконають замовлення».

У 2014 році більше 300 споживачів Хмельниччини уклали договори на стандартне приєднання до системи газопостачання. Серед замовників переважають споживачі, які використовують природний газ для побутових потреб.

«При стандартному приєднанні нашому майбутньому клієнтові необхідно тільки написати заяву, укласти договір на підключення до газових мереж та оплатити фіксовану вартість робіт. Ціна на послуги залежатиме від типу місцевості та типорозміру лічильника газу. При нестандартному приєднанні всі умови зафіксовані в договорі зі споживачем природного газу,» — зауважує заступник голови правління ПАТ «Хмельницькгаз» Валерій Лужанінов.

Незважаючи на зростання вартості блакитного палива та тенденції до використання інших альтернативних джерел, газ, як і раніше, залишається найбільш ефективним і зручним видом палива, про що свідчить стабільна кількість замовлень на приєднання до газових мереж — первинну газифікацію.


Прес-служба ПАТ «Хмельницькгаз»



До списку новинВпередНазад