Новини

Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 16.05. 2014 р. №523-р «Деякі питання надання адміністративних послуг органів виконавчої влади через центри надання адміністративних послуг» з 1 вересня поточного року реєстрація декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з охорони праці та відомча реєстрація великотоннажних та інших технологічних транспортних засобів, що не підлягають експлуатації на вулично-дорожній мережі загального користування, здійснюється Держгірпромнаглядом через центри надання адміністративних послуг, утворені при Київській міській держадміністрації, міських радах (їх виконавчих органах) населених пунктів, які є адміністративними центрами областей.

Також видача (переоформлення, видача дублікатів, анулювання) документів дозвільного характеру у сфері господарської діяльності здійснюється в дозвільних центрах, утворених відповідно до Закону України «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності», які є складовою частиною центрів надання адміністративних послуг.

Для надання організаційно-методичної допомоги адміністраторам центрів територіальні управління Держгірпромнагляду беруть участь у навчанні адміністраторів, яке організоване органом, що утворив зазначені центри.




До списку новинВпередНазад