Новини

Територіальне управління Держгірпромнагляду у Чернігівській області проводить майстер-класи з охорони праці з метою підвищення рівня безпеки виробництва та стану охорони праці на підприємствах регіону.

У рамках заходу інспектори теруправління продемонстрували фахівцям служб охорони праці підприємств як проводити перевірки дотримання вимог законодавства з охорони праці.

Зокрема, представник теруправління з фахівцями ТОВ «Авалон», до складу якого входить мережа автозаправних станцій області, відвідав кілька АЗС та поінформував про порядок здійснення перевірки та оформлення припису.

Також на КП «Чернігівське тролейбусне управління» під час контрольного випуску тролейбусів на лінію фахівцями теруправління та державної інспекції з безпеки на наземному транспорті виявлено низку технічних несправностей та порушень вимог безпеки, про що зазначено в «Акті контрольного випуску тролейбусів на лінію».

Майстер-клас з охорони праці набув позитивних відгуків, що спонукає і надалі теруправління до проведення подібної інформаційно-роз'яснювальної роботи, зокрема на об'єктах з високим ступенем ризику.




До списку новинВпередНазад