Новини

Від себе особисто та від колективу Донецького гірничого округу теруправління Держгірпрмнагляду у Донецькій області прийміть вітання з Днем шахтаря!

На Донбасі праці шахтарів завжди приділяли особливу увагу, прагнучи зробити її не лише більш престижною, але й більш безпечною. Тому для Держгірпромнагляду вугільна галузь була і залишається пріоритетною. Переконаний, що спільними зусиллями ми досягнемо цієї цілі. Адже запорукою тому є ваш багатий досвід, високий професіоналізм та відповідальність за свою справу.

Безмежна вдячність всім, хто присвятив своє життя цій нелегкій, але почесній справі. Досягнення та рекорди шахтарів були і залишаються візитною карткою регіону. Та саме завдяки наполегливості й принциповості інспекторів Держгіпромнагляду, сьогодні ми пишаємося трудовими перемогами наших земляків, завдяки вашій праці врятовані десятки, сотні, тисячі життів гірників. Особливі слова подяки у цей день — гірникам-ветеранам. Це ви прославили Донбас, це вашими руками закладалися нинішні шахти та безпечна праця у них. Низький вам уклін!

Донбас — коронований териконами край. Тут майже кожна сім'я пов'язана з героїчної шахтарською працею. Бажаю вам та вашим рідним здоров'я та щастя, нехай у ваших домівках панують мир, благополуччя та добробут! З Днем шахтаря!

З повагою В'ячеслав Король, начальник територіального управління Держгірпрмнагляду у Донецькій області.




До списку новинВпередНазад