Статьи

2008-133_1.jpg У Хмельницькому в урочистій обстановці було відзначено кращих роботодавців, представників установ та організацій міста й області, які доклали чимало зусиль для створення здорових і безпечних умов праці, внесли вагомий внесок у пропаганду безпечних прийомів праці, запобігання нещасним випадкам і професійним захворюванням. Відповідно до розпорядження міського голови С. Мельника номінантів нагороджено Почесними грамотами з врученням цінних подарунків.
Серед відзначених — директор колективного підприємства «Опорядбуд» В. Дроздюк, начальник головного управління статистики області В. Скальський, директор комунального підприємства пасажирського транспорту А. Слободянюк, начальник вагонної дільниці № 3 станції Хмельницький В. Іванов, начальник житлово-комунальної контори «Будівельник» В. Слива, страховий експерт з охорони праці відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань у м. Хмельницькому М. Банах, технічний інспектор праці Федерації профспілок України при Хмельницькій облпрофраді О. Сковородніков та інші.
Є всі підстави сподіватися, що подія, яка відбулася, стане хорошим стимулом для роботодавців, представників державних органів і громадських організацій, які здійснюють організаційні та контрольні функції з питань охорони праці, пропагують здорові та безпечні умови праці.

Василь СОПІЛЬНЯК

На знімку:
після нагородження.

Фото автора



До списку