Статьи

2008-105_1.jpg2008-106_1.jpgЗгідно з планами робіт і завдяки взаємодії місцевих органів виконавчої влади та теруправління Держгірпромнагляду по Миколаївській області в районах області в лютому—березні 2008 р. пройшли семінари-наради з відповідальними за електробезпеку підприємств та організацій.
Ці заходи проводились під головуванням голів або заступників голів райдержадміністрацій за участю держінспекторів Державної інспекції промислової безпеки та охорони праці в металургії, машинобудуванні, енергетиці, будівництві, котлонагляду та за підйомними спорудами, представників районних управлінь агропромислового розвитку та праці і соціального захисту населення. Проаналізовано стан виробничого травматизму в районах, виконання заходів щодо запобігання нещасним випадкам на виробництві. Особлива увага зверталася на контрольно-профілактичну роботу, проведення періодичних випробувань і вимірювань ізоляції, опору заземлюючих пристроїв, комплектації ЗІЗ тощо. Розглядались питання про організацію роботи у діючих електроустановках, проведення організаційних і технічних заходів щодо безпечного ведення робіт, додержання правил охорони електричних мереж.
По закінченні роботи семінарів-нарад було проведено атестацію відповідальних за електробезпеку господарств із врученням відповідних посвідчень.

Сергій КОЛЕСНИК,
наш власкор

На знімках:
під час проведення
семінару-наради
у Веселинівському районі Миколаївської області.

Фото автора



До списку