Статьи

Image00005.jpgЩоб привернути увагу студентів і працівників до вирішення питань безпеки праці та забезпечення необхідних передумов для реалізації конституційних прав громадян, в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу 23—28 квітня проведено Тиждень охорони праці.
Керівництвом університету за участі профспілкового комітету створено комісію з підготовки заходів з нагоди святкування Дня охорони праці, проведено обстеження стану охорони праці в структурних підрозділах, за результатами яких оформлено 8 актів, обладнано куточки охорони праці та стенд на тематику Дня охорони праці, проведено тематичну виставку з питань охорони праці та пожежної безпеки, підбито підсумки реалізації заходів, присвячених Дню охорони праці.
У роботі комісії та у виконанні заходів активну участь взяли керівники структурних підрозділів, завідувачі лабораторій та гуртожитків, інші працівники. Організатором заходів став відділ охорони праці університету.

Я. ФЕДОРІВ, проректор з адміністративно-інженерних питань Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу

На знімку:
у кабінеті охорони праці
(зліва направо):
випускниця університету,
інженер відділу охорони праці
О. Андрієчко,
голова профспілки
навчального закладу М. Дранчук,
начальник відділу охорони праці
Г. Семків і провідний інженер відділу В. Берездецький.



До списку