Про надання функцій територіальної організації

інституту „Донецький ПромбудНДІпроект”

Рішення НТР від 3 жовтня 2002 р. № 9

Науково-технічна рада вирішила:

1. Підтримати пропозицію корпорації „Укрбуд” щодо надання функцій територіальної організації з водопостачання, каналізації і промислових гідротехнічних споруд в Донецькій області інституту „Донецький ПромбудНДІпроект” у зв’язку з реорганізацією інституту „Донбасводоканалпроект” шляхом приєднання до інституту „Донецький ПромбудНДІпроект”.

2. Інституту „Донецький Промбуд-НДІпроект” протягом місяця підготувати і подати Держбуду України відповідні зміни для внесення у ДБН А.2.3-1-99 „Територіальна діяльність у будівництві. Основні положення”.

3. Управлінню промислової забудови, проблем будівництва у складних інженерно-геологічних умовах та ЧАЕС (В.Іськов) разом з Управлінням науково-технічної політики у будівництві (А.Григор) забезпечити розгляд та затвердження відповідних змін до ДБН А.2.3-1-99 „Територіальна діяльність у будівництві. Основні положення” в установленому порядку.

                                                                                                                                                          

            Голова НТР

            В. Череп

*           *           *

Довідка

Згідно  з Розпорядженням  Кабінету Міністрів України від 4 квітня 2001р. № 128-р Донецький державний проектний інститут водопостачання і каналізації “Донбасводоканалпроект” із сфери управління Держбуду України переданий до сфери управління державної будівельної корпорації.

Відповідно до наказу корпорації “Укрбуд” від 18.05.2001р. № 14 інститут “Донбасводоканалпроект” реорганізований шляхом приєднання до інституту “ “Донецький ПромбудНДІпроект” корпорації “Укрбуд”.

Згідно з ДБН А. 2.3-1-99 “Територіальна діяльність у будівництві. Основні положення” колишній інститут “Донбасводоканалпроект” виконував функції територіальної організації з водопостачання, каналізації і промислових гідротехнічних споруд у Донецькій області.

Необхідно вирішити питання закріплення функцій територіальної організації з водопостачання, каналізації і промислових гідротехнічних споруд в Донецькій області  за інститутом “Донецький ПромбудНДІпроект” і внести зміни в додаток 2 ДБН А. 2.3-1-99.