Міністерство з питань житлово-комунального господарства України

Наказ

від 22 січня 2008 року N 10

Про затвердження Тимчасової схеми розподілу обов'язків між Міністром з питань житлово-комунального господарства України, його першим заступником та заступниками, закріплення за ними структурних підрозділів

У зв'язку зі змінами у керівному складі Міністерства з питань житлово-комунального господарства та з метою забезпечення ефективної діяльності Міністерства наказую:

1. Затвердити Тимчасову схему розподілу обов'язків між Міністром з питань житлово-комунального господарства України, його першим заступником та заступниками, закріплення за ними структурних підрозділів згідно з додатком 1.

2. Установити, що Міністр, у разі своєї відсутності, покладає виконання обов'язків на першого заступника, а у разі його відсутності - на одного із заступників.

3. Затвердити схему взаємозаміщення першого заступника Міністра та заступників Міністра згідно з додатком 2.

4. Відділу кадрів (Касьян А. О.) у тижневий термін після затвердження нової структури центрального апарату Міністерства підготувати наказ про затвердження розподілу функціональних обов'язків між Міністром з питань житлово-комунального господарства України, його першим заступником та заступниками Міністра.

5. Наказ Мінжитлокомунгоспу від 05.11.2007 N 147 "Про розподіл функціональних обов'язків та повноважень між Міністром з питань житлово-комунального господарства України та його першим заступником і заступниками" зі змінами, внесеними наказом від 14.12.2007 N 211, вважати таким, що втратив чинність.

6. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 Міністр О. Ю. Кучеренко 

Додаток 

СХЕМАвзаємозаміщення першого заступника Міністра та заступників Міністра у разі їх відсутності

Лотоцький О. Б. 

Запатріна І. В. 

Запатріна І. В. 

Козленко А. М. 

Козленко А. М. 

Запатріна І. В. 

Крамаренко Р. М. 

Мазурчак О. В.