Наказ від 4.01.2000 № 1

Про створення державного проектного інституту “Хмельницькпроектреконструкція”

Постановою Кабінету Міністрів України від 14 травня 1999 р. № 820 “Про заходи щодо реконструкції житлових будинків перших масових серій” затверджена Програма реконструкції житлових будинків перших масових серій, якою визначені першочергові заходи щодо її реалізації. Здійснення цих заходів в регіонах покладено на місцеві органи державної виконавчої влади, науково-дослідні і проектні інститути та будівельні організації згідно з відповідними регіональними програмами.

З метою практичної реалізації заходів Програми і узагальнення досвіду роботи з реконструкції в області, враховуючи погодження інституту “НДІпроектреконструкція” та рішення трудового колективу Хмельницької філії цього інституту, НАКАЗУЮ:

1. Створити з 1 січня 2000 року на базі Хмельницької філії інституту “НДІпроектреконструкція” державний проектний інститут з реконструкції житлового фонду “Хмельницькпроектреконструкція” з правом юридичної особи на самостійному балансі.

2. Покласти на інститут “Хмельницькпроектреконструкція” виконання функцій визначених статутом, а також функцій регіонального науково-технічного центру з реконструкції житлового фонду згідно зазначеної Програми.

3. Встановити, що всі майнові права та обов’язки Хмельницької філії інституту “НДІпроектреконструкція” переходять до інституту “Хмельницькпроектреконструкція”, який є правонаступником зазначеної філії.

4. Призначити виконуючим обов’язки директора інституту “Хмельницькпроектреконструкція” Шелелюєва Вячеслава Семеновича до укладення контракту з керівником цього інституту в установленому порядку.

5. Директорові інституту “НДІпроектреконструкція” Дамаскіну Б.С. в.о. директора інституту “Хмельницькпроектреконструкція” Шелелюєву В.С.:

- на підставі матеріалів первісного обліку провести інвентаризацію майна і майнових зобов’язань знову створеного інституту, скласти передаточний баланс та подати його на затвердження керівництву Комітету;

- внести зміни до реєстраційних документів, які випливають з цього наказу, та забезпечити державну реєстрацію інституту “Хмельницькпроектреконструкція” в установленому порядку;

- в двотижневий термін подати Комітету для подальшого затвердження статут інституту “Хмельницькпроектреконструкція”.

6. Управлінню підвідомчих організацій, Управлінню архітектури будівництва житлово-цивільних будинків і споруд у місячний термін розглянути та внести пропозиції щодо затвердження статуту та заключення контракту з керівником інституту “Хмельницькпроектреконструкція” в установленому порядку.

7. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Комітету Г.М.Семчука.

Голова КомітетуВ.М.Гусаков