Наказ № 5 від 6.01.2000

Про затвердження Методик оцінки технічного

стану трамвайних вагонів і тролейбусів

при проведенні державного технічного огляду

З метою забезпечення реалізації постанови Кабінету Міністрів України від 06.02.97 № 149 “Про вдосконалення системи державного контролю за технічним станом міського електротранспорту та забезпеченням безпеки руху трамвайних вагонів і тролейбусів” та встановлення єдиних вимог до оцінки технічного стану трамвайних вагонів і тролейбусів при проведенні державного технічного огляду НАКАЗУЮ:

1. Затвердити і ввести в дію з 03.01.2000 року “Методику оцінки технічного стану чотиривісних трамвайних вагонів при проведенні державного технічного огляду” та “Методику оцінки технічного стану тролейбусів при проведенні державного технічного огляду”.

2. Головній державній технічній інспекції міського електротранспорту забезпечити тиражування та розсилання цих Методик державним регіональним технічним інспекціям міського електротранспорту та налагодити контроль за їх впровадженням.

3. Начальникам державних регіональних технічних інспекцій міського електротранспорту організувати вивчення цих Методик технічними експертами та забезпечити їх впровадження.

4. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника Голови Комітету Г.М.Семчука.

Голова КомітетуВ.М.Гусаков