Про проект нової редакції ДБН “Склад, порядок розроблення, погодження та затвердження проектної документації для будівництва”

Рішення НТР від 8 серпня 2001 р. № 41

            З метою приведення ДБН А.2.2-3-97 “Склад, порядок розроблення, погодження та затвердження проектної документації для будівництва” до вимог прийнятих в останні роки законодавчих і нормативних актів України науково-технічна рада вирішила:

            1. Схвалити роботу, проведену ВАТ “КиївЗНДІЕП” щодо підготовки проекту нової редакції ДБН “Склад, порядок розроблення, погодження та затвердження проектної документації для будівництва”.

            2. ВАТ “КиївЗНДІЕП” (В.Шевельов) створити робочу групу з представників інституту, Укрінвестекспертизи, Київінвестекспертизи, Київпроекту, проектних та вишукувальних організацій за відповідними напрямами діяльності, якій доручити у місячний термін підготувати пропозиції щодо врахування зауважень, висловлених на засіданні НТР, про стадійність проектування, складність об’єктів, паралельне проектування та будівництво, узгодження проектної документації тощо і внести їх на розгляд керівництва Комітету.

            3. Заступникам голови Комітету А.Беркуті, В.Присяжнюку, Г.Семчуку розглянути подані робочою групою пропозиції та прийняти остаточне рішення для подання проекту ДБН на затвердження.

            4. Вважати за доцільне ввести в дію нову редакцію ДБН з 1 січня 2002 року.

Заступник Голови НТР

А.Беркута