Про підсумки законопроектної роботи Держбуду України

та завдання на четверту сесію Верховної Ради України

четвертого скликання

Рішення колегії від 19 вересня 2003 р. № 71

На виконання плану заходів з підготовки до четвертої сесії Верховної Ради України четвертого скликання і вдосконалення законопроектної роботи Кабінету Міністрів України, заслухавши інформацію начальника Управління організаційно-аналітичного забезпечення апарату А.Григора про підсумки законопроектної роботи Держбуду України під час третьої сесії Верховної Ради України четвертого скликання та завдання на четверту сесію Верховної Ради України, колегія вирішила:

1. Інформацію начальника Управління організаційно-аналітичного забезпечення апарату Комітету взяти до відома.

2. Управлінню економіки та стратегії розвитку будівельного комплексу (Т.Шарапова) до кінця 2003 року розробити та подати на розгляд президії науково-технічної ради проект Закону України “Про державне фінансування та цільове довгострокове кредитування будівництва житла”.

3. Державній архітектурно-будівельній інспекції України (В.Папка) забезпечити організацію супроводу проекту Закону України “Про внесення змін до Закону України “Про відповідальність підприємств, їх об'єднань, установ і організацій за правопорушення у сфері містобудування” (р.№ 4112) під час розгляду на засіданнях комітетів і на пленарних засіданнях Верховної Ради України.

4. Керівникам структурних підрозділів Комітету забезпечити під час четвертої сесії Верховної Ради України четвертого скликання належний супровід проектів законів України, розроблених іншими центральними органами виконавчої влади, народними депутатами України та іншими суб'єктами законодавчої ініціативи, до супровідних груп яких включено представників керівництва Держбуду України.

5. Управлінню організаційно-аналітичного забезпечення апарату (А.Григор) забезпечити контроль за організацією структурними підрозділами Комітету супроводу згаданих законопроектів під час розгляду на четвертій сесії Верховної Ради України.

6. Контроль за рішенням колегії залишаю за собою.

Голова колегії

В.Череп