Про затвердження Заходів Держбуду України, спрямованих на реалізацію у 2002 році Основних напрямів соціальної політики на період до 2004 року

Наказ від 7 вересня 2001 р. № 177

На виконання Указу Президента України від 24 травня 2000 р. №717 “Про Основні напрями соціальної політики на період до 2004 року” та розпорядження Кабінету Міністрів України від 21 серпня 2001 р. № 380-р “Про затвердження заходів, спрямованих на реалізацію у 2002 році Основних напрямів соціальної політики на період до 2004 року” наказую:

1. Затвердити відповідальними виконавцями Заходів, спрямованих на реалізацію у 2002 році Основних напрямів соціальної політики на період до 2004 року, відповідальними за виконання яких визначено Держбуд України, управління та відділи згідно з додатком 1.

Начальникам управлінь, відділів, які визначені відповідальними виконавцями:

- розробити робочі плани з виконання відповідних заходів, затвердити їх у заступників голови Комітету відповідно до розподілу обов’язків і забезпечити виконання у встановлені розпорядженням Кабінету Міністрів України терміни;

- щоквартально до 5 числа кожного місяця, що настає за звітним періодом, надавати інформацію про хід виконання Заходів Управлінню нормативно-правового забезпечення реформування житлової політики та експлуатації житлового фонду (М.Каплун) для узагальнення та подання Міністерству праці та соціальної політики у встановлений термін.

2. Затвердити відповідальними виконавцями Заходів, спрямованих на реалізацію у 2002 році Основних напрямів соціальної політики на період до 2004 року, щодо яких Держбуд визначено співвиконавцем, управління і відділи згідно з додатком 2.

Начальникам вказаних підрозділів забезпечити підготовку та подання матеріалів міністерствам, іншим центральним органам виконавчої влади, які визначені основними виконавцями відповідних заходів, у терміни, визначені у додатку 2.

3. Контроль за виконанням наказу покласти на заступників голови Комітету відповідно до розподілу обов’язків та Управління апарату.

Голова Комітету

В.Череп

Додаток 1

до наказу Держбудувід 7.09.2001 № 177

Відповідальні виконавці Заходів, спрямованих на реалізацію у 2002 році Основних напрямів соціальної політики на період до 2004 року, відповідальним за виконання яких визначено Держбуд України

№ пп

Мета заходу

Найменування заходу

Термін виконання

Виконавці

Відповідальні у Держбуді

1.

Створення сприятливих житлових та соціально-побутових умов

Розробити Типове положення про гуртожитки

У двомісячний термін після прийняття Житлового кодексу України

Держбуд

Мінекономіки

Мінфін

Мінюст

Руль М.В.

Каплун М.М.

2.

Удосконалення системи соціального захисту інвалідів, ветеранів війни та праці

Розробити архітектурно-типологічні та соціально-гігієнічні стандарти з проектування соціального житла

ІУ кв.

Держбуд

Присяжнюк В.Ф.

Муляр Л.Х.

 

Начальник Управління нормативно-правового забезпеченняреформування житлової політики та експлуатації житлового фонду

М.Каплун

_________________