Про затвердження Доповнень до розділу 2 “Робітники. Будівельні, монтажні та ремонтно-будівельні роботи” та до розділу 4 “Ремонт, експлуатація та утримання автомобільних доріг” Довідника кваліфікаційних характеристик професій працівників (Випуск 64, “Будівельні, монтажні та ремонтно-будівельні роботи. Будівництво метрополітенів, тунелів та підземних споруд спеціального призначення”)

Наказ від 14 вересня 2001 р. № 183

Враховуючи необхідність доповнення переліку робіт та професій робітників, які зайняті на виконанні будівельних, монтажних, ремонтно-будівельних робіт, ремонті, експлуатації та утриманні автомобільних доріг, наказую:

1. Затвердити Доповнення до розділу 2 “Робітники. Будівельні, монтажні та ремонтно-будівельні роботи” та до розділу 4 “Ремонт, експлуатація та утримання автомобільних доріг” Довідника кваліфікаційних характеристик професій працівників (Випуск 64. Будівельні, монтажні та ремонтно-будівельні роботи. Будівництво метрополітенів, тунелів та підземних споруд спеціального призначення), розроблені Українським науково-дослідним центром економіки будівництва “Екобуд” і схвалені Рішенням Науково-технічної ради Держбуду України від 14.09.2001 № 53, та ввести їх в дію з 01.10.2001 р.

2. Управлінню стратегії розвитку будівельного комплексу (Т.Шарапова) разом з Центром “ЕКОБУД” організувати доведення інформації про затвердження Доповнень до розділів 2, 4 Довідника до зацікавлених організацій.

Видання та розповсюдження зазначеного Довідника покласти на Український науково-дослідний Центр “Екобуд”.

Голова Комітету

В.Череп

__________