Про проект Положення про порядок участі орендарів нежитлових приміщень у розрахунках за утримання будинку

Рішення НТР від 14 березня 2001 р. № 14

Розглянувши проект Положення про порядок участі орендарів нежитлових приміщень у розрахунках за утримання будинку та прибудинкової території та беручи до уваги необхідність нормативного визначення участі орендарів нежитлових приміщень у розрахунках за утримання будинку та прибудинкової території, що має на меті підвищити рівень збереження житлового фонду та забезпечити його безпечну експлуатацію, науково-технічна рада Комітету вирішила:

1. Схвалити засади проекту Положення про порядок участі орендарів нежитлових приміщень у розрахунках за утримання будинку та прибудинкової території.

2. Управлінню нормативно-правового забезпечення реформування житлової політики та експлуатації житлового фонду (М.Каплун), враховуючи єдину спрямованість, об’єднати зазначений проект Положення та Методичні рекомендації з визначення плати за послуги, пов’язані з утриманням будинків і прибудинкової території суб’єктів підприємницької діяльності, розроблені Проблемним інститутом нетрадиційних енерготехнологій та інжинірингу за договором з Держбудом, в єдиний документ під назвою “Методичні рекомендації щодо участі суб’єктів підприємницької діяльності в утриманні будинків і прибудинкової території” (далі Методичні рекомендації) і до 15.05.2001 надати управлінням Комітету.

3. Структурним підрозділам Комітету за належністю питань опрацювати проект Методичних рекомендацій і до 05.06.2001 надати Управлінню нормативно-правового забезпечення реформування житлової політики та експлуатації житлового фонду свої зауваження та пропозиції.

4. Управлінню нормативно-правового забезпечення реформування житлової політики та експлуатації житлового фонду разом з Науково-дослідним інститутом будівельного виробництва (В.Балицький) доопрацювати Методичні рекомендації з врахуванням внесених зауважень і пропозицій та до кінця ІІ кварталу в установленому порядку подати на затвердження.

5. Контроль за виконанням зазначеного рішення покласти на заступника голови Комітету М.Руля.

Голова НТР

В.Гусаков