Про організацію проведення Міжнародного конгресу та Технічної виставки ЕТЕВК-2003

Наказ від 29 серпня 2002 р. № 30

Проведення Міжнародного конгресу та Технічної виставки „Екологія, технологія, економіка водопроводу і каналізації (ЕТЕВК)” стало традиційним місцем зустрічі фахівців водопровідно-каналізаційного господарства України, країн СНД та закордонних країн. На конгресах, починаючи з 1992 року, розглядаються питання інституційних перетворень та підвищення рівня експлуатації і впровадження передових технологій у водопровідно-каналізаційному господарстві, застосування нових матеріалів та обладнання.

З метою реалізації стратегії та основних завдань підвищення ефективності роботи житлово-комунального господарства України, як це передбачено рішенням колегії Комітету від 23.07.02 № 1 на виконання доручення Кабінету Міністрів України від 02.08.02 № 21, наказую:

1. Провести Міжнародний конгрес та Технічну виставку ЕТЕВК-2003 27-31 травня 2003 року в м.Ялті.

2. Організацію проведення конгресу та виставки покласти на Управління водопровідно-каналізаційного господарства (В.Хомко) та інститут „УкркомунНДІпрогрес” (І.Абрамович за погодженням).

3. Управлінню водопровідно-каналізаційного господарства (В.Хомко) разом з інститутом „УкркомунНДІпрогрес” (І.Абрамович) протягом місяця підготувати:

проект листа у дипломатичні представництва в Україні про проведення конгресу та виставки;

проект наказу Держжитлокомунгоспу України щодо персонального складу оргбюро, оргкомітету, секретаріату та плану підготовки та проведення конгресу та виставки;

пропозиції щодо кошторису витрат на проведення конгресу та виставки.

4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Комітету В.Рудого.

Голова КомітетуГ.Семчук

______________