Про розроблення проекту Закону України „Про порядок утримання та поводження з тваринами в населених пунктах”

Наказ від 2 вересня 2002 р. № 32

На виконання доручення Прем’єр-міністра України від 10 липня 2002 р. № 7503/3 щодо постанови Верховної Ради України від 4 липня 2002 року № 45-ІV та з метою забезпечення розроблення проекту Закону України „Про порядок утримання та поводження з тваринами в населених пунктах” наказую:

1. Затвердити список членів робочої групи з розроблення та подання в установленому порядку проекту Закону України „Про порядок утримання та поводження з тваринами в населених пунктах”.

2. Управлінню благоустрою та комунального обслуговування (Г.Масленніков) в термін до 20 жовтня 2002 року забезпечити розроблення і надіслати міністерствам та іншим центральним органам виконавчої влади, Раді міністрів АР Крим, обласним, Київській та Севастопольській міським державним адміністраціям проект Закону України „Про порядок утримання та поводження з тваринами в населених пунктах” для розгляду та погодження.

3. Робочій групі протягом десяти днів після отримання з регіонів, міністерств та інших центральних органів виконавчої влади погодженого проекту Закону України „Про порядок утримання та поводження з тваринами в населених пунктах” розглянути та затвердити його на своєму черговому засіданні і подати в установленому порядку Кабінетові Міністрів України .

4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Комітету О.Лотоцького.

Т.в.о. Голови КомітетуВ.Альохін

____________