Про проект національного стандарту

Рішення НТР від 5 квітня 2007 р. № 46

Розглянувши проект національного стандарту ДСТУ Б В.2.7-…:200_ «Профілі полівінілхлоридні для огороджувальних будівельних конструкцій. Загальні технічні умови», розроблений ВАТ «Український зональний науково-дослідний і проектний інститут по цивільному будівництву» (), науково-технічна рада вирішила:

  1. Рекомендувати до прийняття проект ДСТУ Б В.2.7-…:200_ «Профілі полівінілхлоридні для огороджувальних будівельних конструкцій. Загальні технічні умови».
  2. Управлінню технічного регулювання в будівництві (Барзилович Д.В.) підготувати наказ про прийняття зазначеного стандарту та сформувати Справу нормативного документа в установленому порядку.

Голова науково-технічної ради

А. Орлов

***

Довідка

Проект національного стандарту „Профілі полівінілхлоридні для огороджувальних будівельних конструкцій. Загальні технічні умови” розроблено на підставі договору від 08.08.2006 р. № 71н/2006 між ВАТ „” та представництвом „PROFINЕ GmbH” в Україні.

У зв’язку з підвищенням вимог до якості будівництва виникла необхідність розроблення нормативного документа, що встановлює вимоги до профілів полівінілхлоридних для огороджувальних будівельних конструкцій.

Об’єктом стандартизації є профілі полівінілхлоридні, що застосовуються в будівництві при виготовленні елементів огороджувальних конструкцій.

У проекті стандарту встановлено вимоги до профілів полівінілхлоридних для огороджувальних конструкцій. Наведено норми відхилень основних розмірів, вимоги до конструкції профілів, до сировини і матеріалів, механічні властивості профілів, маркування, пакування, методи контролю.

Стандарт розроблено вперше.

Проект національного стандарту погоджено Державним департаментом пожежної безпеки України та Міністерством охорони здоров’я України. Висновок державної експертизи, проведеної Державним науково-дослідним інститутом будівельних конструкцій, позитивний.

Проект ДСТУ Б В.2.7-…:200_ „Профілі полівінілхлоридні для огороджувальних будівельних конструкцій. Загальні технічні умови” розглянуто на засіданні секції НТР з питань технічного регулювання в будівництві, схвалено і рекомендовано до розгляду президією науково-технічної ради з метою прийняття.

Начальник Управління

технічного регулювання в будівництві

Д. Барзилович