Наказ № 101 від 16 травня 2000 р.

Про створення в Одеській області дочірнього

підприємства Державного науково-технологічного

центру консервації та реставрації пам’яток (ДНТЦ „Конрест”)

З метою поширення діяльності щодо вдосконалення науково-технологічного забезпечення консервації та реставрації пам’яток архітектури, розробки нових технологій і матеріалів у галузі реставрації, організації їх виробництва та впровадження в реставраційну практику в Одеській області, на підтримку пропозицій Одеської облдержадміністрації та дирекції державного науково-технологічного центру консервації та реставрації пам’яток, відповідно до п.4.38 „Положення про Державний комітет будівництва, архітектури та житлової політики України”, затвердженого Указом Президента України від 09.12.97 № 1342/97,

НАКАЗУЮ:

1. Створити в Одеській області (м.Одеса) Одеське дочірнє підприємство Державного науково-технологічного центру консервації та реставрації пам’яток (далі – ОДП ДНТЦ „Конрест”).

2. Призначити виконуючим обов’язки директора ОДП ДНТЦ „Конрест” А.В.Мартиненка.

3. Виконуючому обов’язки директора ОДП ДНТЦ „Конрест” у двомісячний термін подати на затвердження Статут та структуру ОДП ДНТЦ „Конрест”, провести реєстрацію дочірнього підприємства в установленому порядку, спільно з Одеською облдержадміністрацією вирішити питання розміщення дочірнього підприємства в м.Одесі.

4. Відділу підвідомчих організацій разом з Управлінням охорони та реставрації пам’яток містобудування і архітектури у місячний термін підготувати контракт з директором ОДП ДНТЦ „Конрест”.

5. Директору ДНТЦ „Конрест” надати організаційну та методичну допомогу ОДП ДНТЦ „Конрест” та передати до його статутного фонду технологічне обладнання і прилади згідно із затвердженим статутом.

6. Контроль за виконанням наказу покласти на Управління охорони та реставрації пам’яток містобудування і архітектури.

Голова КомітетуВ.М.Гусаков