Наказ № 136 від 27.06.2000 р.

“Про підготовку проекту Державного

бюджету України на 2001 рік”

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 9 червня 2000 року № 937 “Про формування проекту Державного бюджету України на 2001 рік, його попередні показники та заходи щодо підготовки проекту Закону про Державний бюджет України на 2001 рік” та з метою своєчасного подання бюджетних запитів до Міністерства економіки,

НАКАЗУЮ:

1. Керівникам бюджетних організацій, що входять до сфери управління Комітету, забезпечити подання бюджетних запитів щодо проекту Державного бюджету на 2001 рік в повному обсязі не пізніше 30 червня 2000 року до управління фінансування, бухобліку та звітності (Щавінська Т.М.).

2. Управлінню охорони та реставрації пам’яток містобудування та архітектури (Кучерук М.М.), Відділу інноваційної політики, нормування та стандартизації (Кравченко Л.О.), Відділу підвідомчих організацій (Гибелинда В.Ф.), Комітету із Державної премії України в галузі архітектури (Урусов Г.А.) організувати підготовку бюджетних запитів згідно встановлених вимог до заповнення форм до проекту Державного бюджету на 2001 рік по відповідних кодах функціональної класифікації та подати до Управління фінансування, бухобліку та звітності до 30 червня 2000 р.

3. Управлінню фінансування, бухобліку та звітності (Щавінська Т.М.) забезпечити узагальнення та подання зазначених матеріалів до Мінекономіки у встановлені терміни.

Голова КомітетуВ.М. Гусаков