Наказ № 177 від 28 серпня 2000 р.

Про підсумки роботи державних регіональних технічних інспекцій з проведення державного технічного огляду об’єктів міського електротранспорту у І півріччі 2000 року

Підсумки роботи державних регіональних технічних інспекцій міського електротранспорту (далі – інспекцій) у І півріччі 2000 року свідчать про виконання встановлених завдань з проведення державного технічного огляду об’єктів міського електротранспорту (далі – технічний огляд) Київською, Харківською, Донецькою та Львівською інспекціями.

В той же час, Запорізькою інспекцією (начальник П.Д. Кузьменко) завдання І півріччя поточного року виконано лише наполовину, при цьому не забезпечено проведення технічного огляду на підприємствах „Кримтролейбус”, „Одесміськелектротранс”, „Херсонелектротранс” та „Запоріжелектротранс”.

Незважаючи на рішення Колегії Держбуду від 29.03.2000 № 15, яким П.Д. Кузьменка було попереджено за незадовільні результати роботи Запорізької інспекції в 1999 році та невиконання умов контракту, він не зробив належних висновків щодо виправлення ситуації у 2000 році. Незадовільні темпи роботи Запорізької інспекції ставлять під загрозу виконання постанови Кабінету Міністрів України від 06.02.97 № 149 щодо проведення у 2000 році технічного огляду в повному обсязі та спричиняють зниження його якості.

Враховуючи наведене і з метою забезпечення якісного і своєчасного виконання завдань з проведення технічного огляду у 2000 році,

НАКАЗУЮ:

1. Головному державному технічному інспектору міського електротранспорту України В.В. Вірченку:

1.1. Посилити роботу щодо забезпечення виконання рішення Колегії Держбуду від 29.03.2000 № 15.

1.2. У ІІ півріччі поточного року надати практичну допомогу Запорізькій інспекції у проведенні технічного огляду з виїздом на місце.

2. Начальнику Запорізької інспекції П.Д. Кузьменку:

2.1. За невиконання завдань з проведення технічного огляду у І півріччі 2000 року оголосити догану.

2.2. Вжити дієвих заходів щодо ліквідації відставання у проведенні технічного огляду.

3. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника Голови Комітету М.В. Руля.

Голова КомітетуВ.М. Гусаков