Наказ № 131 від 03.06.99

Про Український науково-дослідний

центр економіки будівництва „Екобуд”

Український науково-дослідний центр економіки будівництва „Екобуд” заснований, як правонаступник Українського науково-дослідного центру ВНДПІ праці колишнього Держбуду СРСР і зареєстрований в 1991 році як організація з колективною формою власності.

Основними напрямками діяльності Центру є наукові дослідження з питань управління, економіки, оплати праці, нормування та стимулювання праці, організації виробництва, проведення тендерів в будівництві. Центр „Екобуд” визначений базовою організацією по нормуванню та стандартизації у галузі будівництва.

Враховуючи наведене,

НАКАЗУЮ:

1. Згідно з рішенням колегії Державного комітету будівництва, архітектури та житлової політики України від 3 червня 1999 року № 38 включити Український науково-дослідний Центр економіки будівництва „Екобуд”, м. Київ до переліку підприємств, організацій і установ, які складають систему Держбуд України.

2. Координацію робіт з Центром економіки будівництва „Екобуд” покласти на Управління економічного аналізу, зміни форм власності та ринкової інфраструктури (Шарапова).

Голова КомітетуВ.М. Гусаков