Статьи

Сьогодні фасадне скління використовується для створення екстер’єру для зовсім різних об’єктів. Це можуть бути офіси, банки, торгові центри, балкони в багатоквартирних будинках, приватні будинки тощо. І дуже часто таке скління фасадів передбачає використання алюмінієвих систем, які відрізняються цілою низкою різноманітних переваг.

Види алюмінієвого фасадного скління

Алюмінієвий фасад – це стійка конструкція, яка відрізняється дійсно чудовим рівнем надійності, а також іншими різноманітними перевагами. Сьогодні існує дві основних фасадних системи, з якими обов’язково потрібно ознайомитися, щоб вибрати оптимальний варіант під власні потреби.

  1. Структурне скління. Сучасний різновид, який максимально ефективно приховує основні конструкції з алюмінію. Таким чином ви можете розраховувати на ефект поверхні зі скла, яке не перемежовується з іншими матеріалами. В якості кріплення використовуються спеціальні основи, які знаходяться всередині приміщень будівлі або на поверхні, але під фасадом.
  2. Стійково-ригельне скління. Це фасадне скління, яке передбачає використання алюмінієвого несучого профілю. Водночас конструкція відрізняється одночасною наявністю вертикальних та горизонтальних алюмінієвих профілів (стійкових та ригельних відповідно).

Як бачите, кожен з таких варіантів має свої переваги, тому варто підібрати саме те скління, яке буде найбільш оптимальним у вашому випадку.

Переваги алюмінієвого фасадного скління

Вибір скління фасаду будинку – це відповідальне завдання, яке потребує відповідного відношення. Загалом це не той момент, де потрібно максимально економити. Найкраще – це підібрати надійний варіант, а також звернутися до підрядника, який пропонує послуги високої якості.

Якщо вас зацікавило фасадне алюмінієве скління, встановлюючи його на свій об’єкт, ви зможете розраховувати на такі основні переваги як:

  1. Високий рівень міцності. Алюміній набагато міцніший за профілі з полівінілхлориду. Залежно від класів матеріалів ця різниця може відрізнятися. Але в середньому ви можете розраховувати на вищий в 23 рази показник.
  2. Великий вибір форм та розмірів. Сьогодні виробники пропонують великий вибір різноманітних систем скління, тому ви зможете підібрати саме той варіант, який підходить вам. Варто зазначити, що для високих вікон краще за все підходить стійково-ригельне скління.
  3. Безпечність та екологічність. Алюміній – це матеріал, який забезпечує високий рівень пожежної безпеки. Також він відрізняється стійкістю до дії атмосферних явищ та хімічних речовин. Водночас метал не завдає шкоди людському здоров’ю.
  4. Легкість та практичність. Алюмінієві профілі досить легкі, що спрощує процес встановлення на великих висотах. Також за таким матеріалом досить просто доглядати.

Як бачите, алюмінієве скління є чудовим вибором для зовсім різних ситуацій. Однак, щоб дізнатися більше, варто звернутися до професіоналів своєї справи.

 

 



До списку