Статьи

Кожна людина в сучасному світі має певне мано, яке вона хоче захистити від нещасних випадків, які нажаль можуть статися з кожним в будь-який час. Страховий поліс, що покриває майнові цінності є дуже важливим, бо ніяк не можливо передбачити деякі випадки, які можуть раптово статися в нашому житті, наприклад:

  • залиття водними потоками майнових цінностей сусідами з верхнього поверху;
  • пожежу;
  • незаконне заволодіння третіми особами вашими цінними речами;
  • усілякі стихійні природні явища.

Існують різні види страхування, що передбачають різні моменти, це як страхування нерухомості без майна (тобто виплати ви отримаєте лише за пошкоджені конструктивні елементи споруди та нерухомі об’єкти конструкції, включаючи скляні поверхні), так і страхування повністю вашого будинку або квартири разом із майном. Останній страховий поліс покриває навіть цінні папери, що лежать у вашому сейфі, хутряні вироби, коштовний одяг та взуття. Тільки ви повинні вирішити, який обрати вид страховки, але якщо потрібно, досвідчені та висококваліфіковані спеціалісти фірми «Юнісон Страхування» можуть допомогти і запропонувати вам той чи інший вид страхування, а також пояснити усі переваги та відмінності між ними. Про ці та інші види страхування ви можете прочитати  докладніше на сайті страхової компанії «Юнісон страхування».

Страхування допоможе вам швидко відновити ваше майно

Страхові агенти компанії помітили, що останнім часом набагато більше випадків страхування людьми свого майна. Клієнти почали розуміти наскоки це важливо, і що це може значно зменшити ваші затрати на нове майно у разі нещасного випадку, який покриває страховий договір.  Компанія «Юнісон страхування» вже багато років поспіль вдало надає послугу страхування майна громадян. Більш детальну інформацію про це ви можете знайти на сайті компанії. Там можна і одразу замовити страхову послугу.

Якщо ви не хочете страхувати майно, але хочете застрахувати нерухомі частини споруди будь-то ваш будинок, або ще якась споруда, ви можете це зробити. Для цього вам достатньо просто обрати страхування нерухомості без майна. Це убереже вашу споруду від несподіваного стихійного лиха і забезпечить виплати за спричинені їй шкоду.

Згідно з чинним законодавством України ви маєте можливість застрахувати власне майно, яке розміщується у вашій власній квартирі або будинку, елементи ландшафтного дизайну вашого саду, споруди, що знаходяться на прилеглій території. Також згідно із страховим договором, можна оформити цивільну відповідальність за шкоду приміщенням сусідів. Так страхова компанія сама виплатить за вас усі збитки, що будуть випадково спричинені у разі, наприклад, затоплення вам сусідів знизу, або будь-яких інших випадків, що зустрічаються у страховому договору.



До списку