Про проект Методичних рекомендацій щодо участі суб’єктів підприємницької діяльності в утриманні будинків і прибудинкової території

Рішення НТР від 1 серпня 2001 р. № 39

(прийнято у робочому порядку)

            Розглянувши проект Методичних рекомендацій щодо участі суб’єктів підприємницької діяльності в утриманні будинків і прибудинкової території, доопрацьований з урахуванням рішення НТР Комітету від 14.03.01 № 14, та беручи до уваги необхідність нормативного визначення участі суб’єктів підприємницької діяльності у розрахунках за утримання будинку та прибудинкової території, що має на меті підвищити рівень збереження житлового фонду та забезпечити його безпечну експлуатацію, науково-технічна рада Комітету вирішила:

            1. Схвалити проект Методичних рекомендацій щодо участі суб’єктів підприємницької діяльності в утриманні будинків і прибудинкової території (далі Методичні рекомендації) і рекомендувати його до затвердження.

            2. Управлінню нормативно-правового забезпечення реформування житлової політики та експлуатації житлового фонду (М.Каплун) підготувати наказ про затвердження Методичних рекомендацій.

            3. Визнати за доцільне доручити розповсюдження Методичних рекомендацій Проблемному інститутові нетрадиційних енерготехнологій та інжинірингу за замовленнями заінтересованих організацій.

            4. Контроль за виконанням зазначеного рішення покласти на заступника голови Комітету М.Руля.

Голова НТР

В.Череп