Про результати відряджень за кордон керівного складу Держбуду України у ІІІ кварталі 2001 року

Рішення колегії від 2 листопада 2001 р. № 104

                Колегія вирішила:

                1. Інформацію про результати відрядження заступника голови Комітету В.Присяжнюка до Швейцарії та Казахстану взяти до відома.

                2. З огляду на прийняті Комітетом з населених пунктів ЄЕК ООН рішення Управлінню містобудівної політики (А.Економов), Управлінню архітектурно-будівельних систем та інженерного обладнання будинків і споруд (Л.Муляр), Управлінню нормативно-правового забезпечення реформування житлової політики та експлуатації житлового фонду (М.Каплун):

                - врахувати керівні принципи та стратегічні напрями ЄЕК ООН у сфері розвиту населених пунктів під час розроблення проектів законодавчих та нормативних актів, організації виконання пілотних проектів та співпраці з фахівцями інших країн;

                - надати Секретаріатові Комітету з населених пунктів ЄЕК ООН необхідні матеріали для прийняття рішень щодо виконання національного огляду житлового сектора України в 2002 році;

                - провести роботу для залучення фахівців з України до участі в десятій конференції щодо досліджень у сфері розвитку міст у 2002 році (Сполучене Королівство Великої Британії та Північної Ірландії, м.Лідс).

                3. Управлінню містобудівної політики (А.Економов), Управлінню архітектурно-будівельних систем та інженерного обладнання будинків і споруд (Л.Муляр) підготувати проект Міжвідомчої угоди щодо співробітництва в галузі будівництва, архітектури та житлової політики і подати на розгляд казахстанській стороні разом з пропозиціями про можливості надання послуг проектно-пошукових і науково-дослідних інститутів, організацій щодо проектування та будівництва унікальних споруд, промислових підприємств і житла в звичайних, а також у складних геологічних, сейсмонебезпечних умовах.

Голова колегії

В.Череп