Про техніко-економічне обгрунтування створення корпоративної інформаційної мережі учасників інвестиційного процесу у будівництві

Рішення колегії від 23 травня 2003 р. № 34

Заслухавши і обговоривши доповідь директора Державного науково-дослідного інституту автоматизованих систем в будівництві (ДНІАСБ) Б.Волобоєва про техніко-економічне обгрунтування створення корпоративної інформаційної мережі учасників інвестиційного процесу у будівництві (надалі - ТЕО) з метою створення єдиного інформаційного простору для всіх учасників інвестиційного процесу у будівництві, колегія вирішила:

1. Вважати за доцільне взяти за основу представлене на розгляд ТЕО для подальшої розробки відповідних науково-технічних рішень та проектної документації.

2. Рекомендувати корпораціям „Укрбуд”, „Украгропромбуд”, „Укрмонтажспецбуд”, „Укрбудматеріали”, „Укртрансбуд”, „Укрметротунельбуд”, концерну „Укрцемент”, Холдинговій компанії „Київміськбуд” разом з Управлінням науково-технічної політики у будівництві у 2-місячний термін визначити організацію, що буде здійснювати функції замовника корпоративної інформаційної системи, пускові комплекси, обсяги та джерела фінансування створення системи.

Голова колегії

В.Череп