Про Зміну № 1 ДБН В.2.8-12-2000

Рішення НТР від 10 жовтня 2003 р. № 83

(у робочому порядку)

Розглянувши поданий на затвердження до Держбуду України проект Зміни № 1 ДБН В.2.8-12-2000 „Типові норми витрат пального і змащувальних матеріалів для експлуатації техніки в будівництві”, розроблений Науково-дослідним інститутом будівельного виробництва, науково-технічна рада вирішила:

1. Схвалити і рекомендувати до затвердження проект Зміни № 1 ДБН В.2.8-12-2000 „Типові норми витрат пального і змащувальних матеріалів для експлуатації техніки в будівництві”.

2. Управлінню науково-технічної політики у будівництві (Д.Барзилович) підготувати наказ про надання чинності зазначеній Зміні № 1 та сформувати „Справу нормативного документа” в установленому порядку.

Голова НТР

В. Череп

*         *       *

Довідка

Науково-дослідним інститутом будівельного виробництва розроблено проект Зміни № 1 ДБН В.2.8-12-2000 „Типові норми витрат пального і змащувальних матеріалів для експлуатації техніки в будівництві”.

Метою розроблення зазначеної Зміни є усунення неточностей відносно норм витрат пального і змащувальних матеріалів для екскаватора одноковшового місткістю ковша до 0,28 куб. м марки АТЕК-999Е, які виявилися в процесі використання ДБН В.2.8-12-2000.

Обгрунтування норм витрат пального і змащувальних матеріалів схвалене на засіданні Вченої ради НДІБВ (протокол № 8 від 21.08.03).

Проект зазначеної зміни розглянуто секцією будівельних матеріалів НТР Держбуду України, схвалено і рекомендовано до розгляду на засіданні науково-технічної ради Держбуду України.

Начальник Управління науково-

технічної політики та інформаційних

                       технологій   у будівництві                                                                  

Д.Барзилович