Щодо реалізації Національної програми сприяння розвитку малого підприємництва в Україні на 2001 рік

Наказ від 13 лютого 2001 р. № 31

На виконання Закону України від 21 грудня 2000 р. №2157-ІІІ “Про Національну програму сприяння розвитку малого підприємництва в Україні” та доручення Кабінету Міністрів України від 29 січня 2001 р. №1066/3 наказую:

1. Заступникам голови Комітету, керівникам структурних підрозділів, керівникам підприємств, організацій і установ, що належать до сфери управління Комітету, забезпечити виконання заходів щодо реалізації національної програми сприяння розвитку малого підприємництва в Україні на 2001 рік, які є невід’ємною частиною цієї програми.

2. При підготовці регуляторних актів (проектів Законів України, Указів Президента, рішень Уряду, власних та директивних листів Держбуду), що встановлюють або роз’яснюють правила діяльності суб’єктів підприємництва, управлінням, відділам, Державній архітектурно-будівельній інспекції України забезпечувати дотримання вимог Національної програми сприяння розвитку малого підприємництва в Україні.

3. Управлінням, відділам надавати щоквартальну інформацію Державній архітектурно-будівельній інспекції України (В.Папка) для інформування Державного комітету з питань регуляторної політики та підприємництва про стан виконання Програми та передбачених нею заходів.

4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника голови Комітету В.Присяжнюка.

Голова Комітету

В.Гусаков

____________________