Про внесення доповнення до контрактів з керівниками підприємств, організацій і установ сфери управління Держбуду України

Наказ від 20 травня 2001 р. № 130

Відповідно до Указу Президента України від 29.03.2001 р. №219/2001 “Про внесення змін до Указу Президента України від 28 лютого 1997 р. № 187” до Указу Президента України від 28 лютого 1997 р. № 187 "Про заходи щодо забезпечення наповнення державного бюджету та посилення фінансово-бюджетної дисципліни” внесено такі зміни:

1. Статтю 7 виключено.

2. У статті 10:

в абзаці другому слова “передбачаючи, що невиконання цих умов є підставою для розірвання контрактів” виключено;

в абзаці третьому слово “підприємств” виключено;

статтю доповнено абзацами такого змісту:

“умови щодо обов’язкового складання в установленому порядку та подання на затвердження органу, уповноваженому управляти відповідним майном, річних фінансових планів підприємств;

положення про те, що невиконання умов, зазначених у абзацах другому – четвертому цієї статті, є підставою для розірвання контрактів”.

На виконання зазначеного Указу Президента та доручення Кабінету Міністрів України від 9 квітня 2001 р. № 4693/1

наказую:

1. Керівникам підприємств, організацій і установ сфери управління Комітету взяти зазначений Указ Президента України до керівництва та безумовного виконання.

2. Відділу підвідомчих організацій (В.Гибелинда) при укладанні та переукладанні контрактів з керівниками враховувати доповнення до контрактів з керівниками підприємств, організацій і установ у відповідності з Указом Президента.

3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника голови Комітету Г.Семчука.

Голова Комітету

В.Гусаков